Nuvera

Altan & Uterum

​Låt oss ta hand om att bygga din altan. Vi har lång erfarenhet av altanbyggnationer och hjälper dig som kund med både idéer och själva bygget. När du anlitar oss så vet du att du är i trygga händer. Vill du handla ditt material själv så går det bra annars så ordnar vi även med inköp och transport av materialet. Vi bygger givetvis även räcken och altantak om du önskar det.

​Vi hjälper dig med hela ditt bygge om så önskas, men kan även vara en hjälpande hand om du vill bygga uterummet själv. Hos oss hittar du kunniga och noggranna snickare som kan skapa ett uterum precis som du drömt om. Det spelar ingen roll om det är en altan med enklare inglasning som du är intresserad av eller om du vill ha ett mer avancerat alternativ.
 

stugor

​​VÅRA SENASTE PROJEKT

Nuvera.se

​Omdömen och recensioner

Nuvera
5.0
Baserat på 10 recensioner
powered by Google
Kenneth FredrikssonKenneth Fredriksson
15:44 19 Sep 23
Ny panel och nytt uterums tak samt fixade till uterummet,mycket nöjda arbetade snabbt och effektivt vid problem löste han det snabbt och professionellt. Kan verkligen rekommendera honom varmt.Kenneth Fredriksson
Martin BMartin B
14:07 02 May 22
Mycket väl genomfört arbete. Resultatet är perfekt och gjort med ett öga för detaljer. Trevligt bemötande och snabbt genomförande. Ett proffs ut i fingerspetsarna. Har bara positivt att säga och kan ge min varmaste rekommendation.
roger Adolfssonroger Adolfsson
05:14 06 Apr 22
Johanna GittneJohanna Gittne
09:37 13 Apr 21
Nuvera är något utöver det vanliga. Proffsigt, effektivt, pålitligt, idérik, ser möjligheter och kommer med förslag, bevarar och ser detaljer, noggrann, och en fantastisk känsla för att göra d lilla extra för kunden. Städar och håller rent. Återkopplar. Så himla nöjd!! Kan verkligen rekommendera!
Morgan AnderssonMorgan Andersson
07:39 13 Apr 21
Caroline HellkeCaroline Hellke
15:52 28 Feb 21
Vi är jätte nöjda med arbetet snabbt och proffsigt
Marie-Louise CarellMarie-Louise Carell
16:03 18 Feb 21
Använde Nuvera och Skirmantas för byte av vårt kök. I det ingick rivning, klinker och kakelsättning, montering av köksstommar och målning.Vi blev mycket nöjda med arbetet både vad det gäller kvalitet och pris och kan därför rekommendera Nuvera Bygg för liknande arbete. Ett extra plus var även att överenskomna tider alltid hölls, vilket uppskattas.Hans och Marie-Louise Carell
js_loader