Nuvera

Bokhyllor

Få inredningsdetaljer kan betyda lika mycket som en bokhylla för att ge karaktär åt ett rum. En bokhylla kan utformas så att rummets stil och funktion förstärks och för att ge en ombonad känsla.

Vi tillverkar bokhyllor i en mängd olika material och utformningar. Alltid anpassade till rummets, kontorets eller lokalens form och förutsättningar.
Vi erbjuder en lång rad med alternativ för luckor, skåp, djup, ytbehandling med mera. Många vill ha en djupare skåpdel nedtill för att dölja pärmar, ljudanläggning eller andra skrymmande saker och samtidigt få en djupare avställningsyta. Det finns många detaljer i en bokhylla som är avgörande och gör att hyllan verkligen ser platsbyggd ut. Vi kan till exempel tillverka en replik av rummets originalsockel och låta den dekorera bokhyllan.
Eller varför inte måla hyllan i samma kulör som väggen?
Självklart så har vi olika lösningar för att belysa bokhyllan på ett funktionellt och trevligt sätt så att den blir en naturlig del av rummet.

platsbyggd bokhyllor pågående arbete

​​VÅRA SENASTE PROJEKT

Nuvera.se

​Omdömen och recensioner

Nuvera
5.0
Baserat på 10 recensioner
powered by Google
Kenneth FredrikssonKenneth Fredriksson
15:44 19 Sep 23
Ny panel och nytt uterums tak samt fixade till uterummet,mycket nöjda arbetade snabbt och effektivt vid problem löste han det snabbt och professionellt. Kan verkligen rekommendera honom varmt.Kenneth Fredriksson
Martin BMartin B
14:07 02 May 22
Mycket väl genomfört arbete. Resultatet är perfekt och gjort med ett öga för detaljer. Trevligt bemötande och snabbt genomförande. Ett proffs ut i fingerspetsarna. Har bara positivt att säga och kan ge min varmaste rekommendation.
roger Adolfssonroger Adolfsson
05:14 06 Apr 22
Johanna GittneJohanna Gittne
09:37 13 Apr 21
Nuvera är något utöver det vanliga. Proffsigt, effektivt, pålitligt, idérik, ser möjligheter och kommer med förslag, bevarar och ser detaljer, noggrann, och en fantastisk känsla för att göra d lilla extra för kunden. Städar och håller rent. Återkopplar. Så himla nöjd!! Kan verkligen rekommendera!
Morgan AnderssonMorgan Andersson
07:39 13 Apr 21
Caroline HellkeCaroline Hellke
15:52 28 Feb 21
Vi är jätte nöjda med arbetet snabbt och proffsigt
Marie-Louise CarellMarie-Louise Carell
16:03 18 Feb 21
Använde Nuvera och Skirmantas för byte av vårt kök. I det ingick rivning, klinker och kakelsättning, montering av köksstommar och målning.Vi blev mycket nöjda med arbetet både vad det gäller kvalitet och pris och kan därför rekommendera Nuvera Bygg för liknande arbete. Ett extra plus var även att överenskomna tider alltid hölls, vilket uppskattas.Hans och Marie-Louise Carell
js_loader