Nuvera

​Förråd, friggebod, lekstuga

​Om du anlitar oss till din nybyggnation, oavsett om det handlar om att bygga en villa, garage, förråd eller en utbyggnad så bygger vi allt på plats. 
Idag kan du köpa allt förproducerat vilket kortar ner byggtiden ute hos dig avsevärt och det är bra om man behöver ha det snabbt och billigt, ja det är faktiskt billigare med prefabricerade hus.

Vi är hantverkare och vi utför hantverk, det betyder att när vi kommer ut till dig för att bygga så reser vi vår stomme, vi isolerar, sätter vindväv, plast, fasad mm på plats och vi ser till att varje del blir perfekt från början till slut. Vi bygger alltid efter AMA hus rekommendationer samt efter bolagsverkets regler. Det betyder att du kan lita på att du får ett gediget hus som är synad från topp till tå och är anpassat för att passa perfekt på just din mark med de förutsättningarna som finns där.

​​VÅRA SENASTE PROJEKT

Nuvera.se

​Omdömen och recensioner

Nuvera
5.0
Baserat på 10 recensioner
powered by Google
Kenneth FredrikssonKenneth Fredriksson
15:44 19 Sep 23
Ny panel och nytt uterums tak samt fixade till uterummet,mycket nöjda arbetade snabbt och effektivt vid problem löste han det snabbt och professionellt. Kan verkligen rekommendera honom varmt.Kenneth Fredriksson
Martin BMartin B
14:07 02 May 22
Mycket väl genomfört arbete. Resultatet är perfekt och gjort med ett öga för detaljer. Trevligt bemötande och snabbt genomförande. Ett proffs ut i fingerspetsarna. Har bara positivt att säga och kan ge min varmaste rekommendation.
roger Adolfssonroger Adolfsson
05:14 06 Apr 22
Johanna GittneJohanna Gittne
09:37 13 Apr 21
Nuvera är något utöver det vanliga. Proffsigt, effektivt, pålitligt, idérik, ser möjligheter och kommer med förslag, bevarar och ser detaljer, noggrann, och en fantastisk känsla för att göra d lilla extra för kunden. Städar och håller rent. Återkopplar. Så himla nöjd!! Kan verkligen rekommendera!
Morgan AnderssonMorgan Andersson
07:39 13 Apr 21
Caroline HellkeCaroline Hellke
15:52 28 Feb 21
Vi är jätte nöjda med arbetet snabbt och proffsigt
Marie-Louise CarellMarie-Louise Carell
16:03 18 Feb 21
Använde Nuvera och Skirmantas för byte av vårt kök. I det ingick rivning, klinker och kakelsättning, montering av köksstommar och målning.Vi blev mycket nöjda med arbetet både vad det gäller kvalitet och pris och kan därför rekommendera Nuvera Bygg för liknande arbete. Ett extra plus var även att överenskomna tider alltid hölls, vilket uppskattas.Hans och Marie-Louise Carell
js_loader