Nuvera

​​Slipa golvet

Många som har parkettgolv eller trägolv vill ofta lägga om det efter att det blivit matt och slitet, som det givetvis blir efter ett antal år. I de flesta fall räcker det faktiskt med att slipa det för att få det att se som nytt ut igen! Det finns många fördelar med detta, till exempel tar det inte lika mycket tid som att lägga ett helt nytt golv och dessutom är det betydligt snällare mot plånboken. Dessutom sparar du träd.

Hur ofta man borde slipa sitt golv och hur lång tid det tar att slipa beror självklart främst på slitaget. Plats, användningsområde, husdjur och annat påverkar, men det beror även på vad det är för sorts trä och hur man har ytbehandlat det i ett tidigare skede. Är du osäker på när det är dags kan vi hjälpa till.

Det är inte rekommenderat att börja slipa sitt golv själv då det krävs både mycket erfarenhet och kunskap och även professionella slipmaskiner och verktyg. När man anlitar kunnig personal är man dessutom garanterad ett proffsigt resultat eftersom en riktigt duktig golvslipare kan få vilket golv som helst att se ut som nytt!

golvläggning pågående arbete
golvläggning pågående arbete

Golvläggning

​Behöver du hjälp med golvinstallation, golvläggning eller golvslipning i Stockholm med omnejd? Då har du kommit rätt! Våra skickliga specialister arbetar med alla typer av golv och har kunskap och redskap som behövs. Dessutom använder vi endast högeffektiva och miljöanpassade metoder och material. Tillsammans med kunden väljer vi rätt golv och planerar vad som ska göras. Du som kund väljer själv mellan olika mönster och färger, och vi anpassar oss alltid efter dina speciella önskemål.

​​VÅRA SENASTE PROJEKT

Nuvera.se

​Omdömen och recensioner

Nuvera
5.0
Baserat på 10 recensioner
powered by Google
Kenneth FredrikssonKenneth Fredriksson
15:44 19 Sep 23
Ny panel och nytt uterums tak samt fixade till uterummet,mycket nöjda arbetade snabbt och effektivt vid problem löste han det snabbt och professionellt. Kan verkligen rekommendera honom varmt.Kenneth Fredriksson
Martin BMartin B
14:07 02 May 22
Mycket väl genomfört arbete. Resultatet är perfekt och gjort med ett öga för detaljer. Trevligt bemötande och snabbt genomförande. Ett proffs ut i fingerspetsarna. Har bara positivt att säga och kan ge min varmaste rekommendation.
roger Adolfssonroger Adolfsson
05:14 06 Apr 22
Johanna GittneJohanna Gittne
09:37 13 Apr 21
Nuvera är något utöver det vanliga. Proffsigt, effektivt, pålitligt, idérik, ser möjligheter och kommer med förslag, bevarar och ser detaljer, noggrann, och en fantastisk känsla för att göra d lilla extra för kunden. Städar och håller rent. Återkopplar. Så himla nöjd!! Kan verkligen rekommendera!
Morgan AnderssonMorgan Andersson
07:39 13 Apr 21
Caroline HellkeCaroline Hellke
15:52 28 Feb 21
Vi är jätte nöjda med arbetet snabbt och proffsigt
Marie-Louise CarellMarie-Louise Carell
16:03 18 Feb 21
Använde Nuvera och Skirmantas för byte av vårt kök. I det ingick rivning, klinker och kakelsättning, montering av köksstommar och målning.Vi blev mycket nöjda med arbetet både vad det gäller kvalitet och pris och kan därför rekommendera Nuvera Bygg för liknande arbete. Ett extra plus var även att överenskomna tider alltid hölls, vilket uppskattas.Hans och Marie-Louise Carell
js_loader