Är det dags att genomföra en köksrenovering?
Nuvera

Köksmontering och köksrenovering

​Våra kunder finns främst i Helsingborg, Höganäs, Båstad och Ängelholm kommun. Vi erbjuder köksrenovering där vi byter hela köket eller en mindre renovering där du kanske endast behöver byta dina skåpsluckor eller bänkskiva

Fullservice inom köksmontering

När vi vet precis vad som ska utföras kommer vi överens om ett start- och slutdatum. Vi vet att det inte är det roligaste att ha byggarbetsplats i hemmet och gör vårt yttersta för att processen ska gå så smärtfritt som möjligt. Du kan räkna med följande:

  • Vi tar med oss emballage till återvinning varje dag
  • Avfall körs till sortering där det tas om hand på rätt sätt
  • Vi håller rent efter oss i hall och trapphus
  • Vi undviker borrning och betongarbeten tidigt på morgonen/sent på kvällen
  • Våra medarbetare pratar svenska eller engelska
  • Vi packar ihop våra verktyg och håller allmänt rent och snyggt efter oss vid arbetsdagens slut
  • Vi är ett miljövänligt bolag och väljer färg, medel och material som inte skadar naturen

Vidare är vi flexibla under arbetets gång – det går alltid att ändra sig om hjärtat plötsligt säger annorlunda. Tilläggsbeställningar offereras och du får ta ställning till förändringar som innebär ökade kostnader innan de utförs.

ROT-Avdraget: När du anlitar oss för din renovering kan du passa på att utnyttja ROT-avdraget. Här kan du läsa mer om hur det går till!

​Kunniga hantverkaresom gör skillnad

​Våra hantverkare har många år av erfarenhet. De älskar sitt arbete och sätter alltid våra kunders behov först. Våra hantverkare är utbildade snickare som kan hjälpa dig med att åstadkomma ditt drömkök.
​ En köksrenovering ska inte vara komplicerad, och med oss kommer den inte att vara det. Vi tror på en öppen kommunikation med våra kunder, vilket betyder att vi uppdaterar och konsulterar med kunden under hela processen. Det är också ditt val hur involverad du vill vara i processen. Våra hantverkare lyssnar på dig och låter dig bestämma detta.

Kontakta oss för att utföra din köksrenovering

​Om du har drömmar om en köksrenovering är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna att göra dina drömmar till verklighet. Tillsammans kan vi diskutera dina behov, vad du vill få ut av köksrenoveringen och hur vi kan hjälpa dig att göra denna dröm till din verklighet. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert åt våra kunder, och det finns inget tvång att anställa oss när du fått en sådan. Våra tjänster går dessutom att få ROT-avdrag på. Det innebär att du får ett 30 % skatteavdrag på arbetskostnaden som dras av direkt på fakturan. Vi ser fram emot att hjälpa dig ta steget mot ett bättre kök.

​​VÅRA SENASTE PROJEKT

Nuvera.se

​Omdömen och recensioner

Nuvera
5.0
Baserat på 10 recensioner
powered by Google
Kenneth FredrikssonKenneth Fredriksson
15:44 19 Sep 23
Ny panel och nytt uterums tak samt fixade till uterummet,mycket nöjda arbetade snabbt och effektivt vid problem löste han det snabbt och professionellt. Kan verkligen rekommendera honom varmt.Kenneth Fredriksson
Martin BMartin B
14:07 02 May 22
Mycket väl genomfört arbete. Resultatet är perfekt och gjort med ett öga för detaljer. Trevligt bemötande och snabbt genomförande. Ett proffs ut i fingerspetsarna. Har bara positivt att säga och kan ge min varmaste rekommendation.
roger Adolfssonroger Adolfsson
05:14 06 Apr 22
Johanna GittneJohanna Gittne
09:37 13 Apr 21
Nuvera är något utöver det vanliga. Proffsigt, effektivt, pålitligt, idérik, ser möjligheter och kommer med förslag, bevarar och ser detaljer, noggrann, och en fantastisk känsla för att göra d lilla extra för kunden. Städar och håller rent. Återkopplar. Så himla nöjd!! Kan verkligen rekommendera!
Morgan AnderssonMorgan Andersson
07:39 13 Apr 21
Caroline HellkeCaroline Hellke
15:52 28 Feb 21
Vi är jätte nöjda med arbetet snabbt och proffsigt
Marie-Louise CarellMarie-Louise Carell
16:03 18 Feb 21
Använde Nuvera och Skirmantas för byte av vårt kök. I det ingick rivning, klinker och kakelsättning, montering av köksstommar och målning.Vi blev mycket nöjda med arbetet både vad det gäller kvalitet och pris och kan därför rekommendera Nuvera Bygg för liknande arbete. Ett extra plus var även att överenskomna tider alltid hölls, vilket uppskattas.Hans och Marie-Louise Carell
js_loader