målning
Nuvera

​Målning Invändigt & Tapeter

Färg och tapeter har förmågan att lyfta rum till nya höjder. Vill du måla om sovrummet, eller sätta nya tapeter i
tvättstugan? Vi har utbildade målare och tapetserare som hjälper dig med allt från val av kulör och tapetmönster,
till underlagsarbete och passning av tapetkanter. Du kan förstås måla och tapetsera själv om du vill, men när man
har varit med så länge som vi så upptäcker man alla tips och trix som gör att slutresultatet blir något utöver det
vanliga. Anlitar du oss så slipper du göra grovjobbet, och nyttjar du ROT-avdraget får du dessutom ett kompetent
arbete till ett förmånligt pris.

Våra erfarna och skickliga medarbetare vet allt om målning och arbetar på ett tryggt och kvalitetsmässigt sätt. Att måla om inomhus kan ta flera dagar, en arbetsdag eller bara ett par timmar beroende på hur stor yta du vill förändra. Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är, har Nuvera kunskapen och kompetensen att ta hand om det från början till slut. Vi inspekterar alla ytor som ska målas, gör ett noggrant förarbete och beaktar minsta detalj för att uppnå perfekta resultat.

Vi utför effektiv och miljövänlig inomhusmålning åt både privatpersoner och företag. Naturligtvis använder vi endast nya, miljöanpassade målningsmetoder och miljömärkta produkter av högsta kvalitet. Våra välutbildade specialister är utrustade med målarpenslar, rollers och andra verktyg som kan behövas. Dessutom är vi alltid lyhörda och flexibla. Det är alltid du som kund som väljer färger och bestämmer vad som ska målas, och vi hjälper gärna till att förverkliga dina kreativa ideer.

stege
Nuvera.se

​Omdömen och recensioner

Nuvera
5.0
Baserat på 10 recensioner
powered by Google
Kenneth FredrikssonKenneth Fredriksson
15:44 19 Sep 23
Ny panel och nytt uterums tak samt fixade till uterummet,mycket nöjda arbetade snabbt och effektivt vid problem löste han det snabbt och professionellt. Kan verkligen rekommendera honom varmt.Kenneth Fredriksson
Martin BMartin B
14:07 02 May 22
Mycket väl genomfört arbete. Resultatet är perfekt och gjort med ett öga för detaljer. Trevligt bemötande och snabbt genomförande. Ett proffs ut i fingerspetsarna. Har bara positivt att säga och kan ge min varmaste rekommendation.
roger Adolfssonroger Adolfsson
05:14 06 Apr 22
Johanna GittneJohanna Gittne
09:37 13 Apr 21
Nuvera är något utöver det vanliga. Proffsigt, effektivt, pålitligt, idérik, ser möjligheter och kommer med förslag, bevarar och ser detaljer, noggrann, och en fantastisk känsla för att göra d lilla extra för kunden. Städar och håller rent. Återkopplar. Så himla nöjd!! Kan verkligen rekommendera!
Morgan AnderssonMorgan Andersson
07:39 13 Apr 21
Caroline HellkeCaroline Hellke
15:52 28 Feb 21
Vi är jätte nöjda med arbetet snabbt och proffsigt
Marie-Louise CarellMarie-Louise Carell
16:03 18 Feb 21
Använde Nuvera och Skirmantas för byte av vårt kök. I det ingick rivning, klinker och kakelsättning, montering av köksstommar och målning.Vi blev mycket nöjda med arbetet både vad det gäller kvalitet och pris och kan därför rekommendera Nuvera Bygg för liknande arbete. Ett extra plus var även att överenskomna tider alltid hölls, vilket uppskattas.Hans och Marie-Louise Carell
js_loader