Nuvera

Nybyggnation

Huset är inte bara ett arkitektoniskt verk. Det är hela systemet: fundament, väggar och takkonstruktion, skiljeväggar och golv, fönster och dörrar, interna tekniska system. Allt måste kombineras på ett sådant sätt att byggnaden skulle bli tät, minska kostnader och även skapa ett perfekt mikroklimat. Därför byggs hus av högkvalitativa naturliga och miljömärkta material. Husets huvudtanke innebär enkelhet, funktionalitet och hälsa.
Husbyggandet börjar från beräkningen och bedömningen av ekonomisk genomförbarhet. Innan uppförandet av byggnaden bör man beräkna väl och bedöma kostnader. Man måste utvärdera investeringar i tomt, priset på husbyggnad och installationskostnader. Därför arbetar vi tidseffektivt och flexibelt. Du som kund bestämmer vad som ska göras och vi erbjuder unika lösningar anpassad efter dina speciella behov.

Söker du en duktig hantverkare i Ängelholm för att bygga nytt hus? Då är vi här för att hjälpa dig med att hitta utmärkta specialister som kommer att lösa alla frågor som gäller nybyggnation och renovering, men även snickeri och måleri/målning.

golvläggning pågående arbete

​​VÅRA SENASTE PROJEKT

Nuvera.se

​Omdömen och recensioner

Nuvera
5.0
Baserat på 10 recensioner
powered by Google
Kenneth FredrikssonKenneth Fredriksson
15:44 19 Sep 23
Ny panel och nytt uterums tak samt fixade till uterummet,mycket nöjda arbetade snabbt och effektivt vid problem löste han det snabbt och professionellt. Kan verkligen rekommendera honom varmt.Kenneth Fredriksson
Martin BMartin B
14:07 02 May 22
Mycket väl genomfört arbete. Resultatet är perfekt och gjort med ett öga för detaljer. Trevligt bemötande och snabbt genomförande. Ett proffs ut i fingerspetsarna. Har bara positivt att säga och kan ge min varmaste rekommendation.
roger Adolfssonroger Adolfsson
05:14 06 Apr 22
Johanna GittneJohanna Gittne
09:37 13 Apr 21
Nuvera är något utöver det vanliga. Proffsigt, effektivt, pålitligt, idérik, ser möjligheter och kommer med förslag, bevarar och ser detaljer, noggrann, och en fantastisk känsla för att göra d lilla extra för kunden. Städar och håller rent. Återkopplar. Så himla nöjd!! Kan verkligen rekommendera!
Morgan AnderssonMorgan Andersson
07:39 13 Apr 21
Caroline HellkeCaroline Hellke
15:52 28 Feb 21
Vi är jätte nöjda med arbetet snabbt och proffsigt
Marie-Louise CarellMarie-Louise Carell
16:03 18 Feb 21
Använde Nuvera och Skirmantas för byte av vårt kök. I det ingick rivning, klinker och kakelsättning, montering av köksstommar och målning.Vi blev mycket nöjda med arbetet både vad det gäller kvalitet och pris och kan därför rekommendera Nuvera Bygg för liknande arbete. Ett extra plus var även att överenskomna tider alltid hölls, vilket uppskattas.Hans och Marie-Louise Carell
js_loader